Soliga Lördag

Idag är det ett helt underbart väder i  Karlskrona! Ska ge mig ut på promenad eller en liten joggingtur.......Igår köpte jag nämligen joggingskor för 1400 kr herregud.....nu är det ingen återvändo ,bara att ge sig ut!

Har inte tid att åka till gymmet och passa tider nu när man fått barn, plus att skolan tar mycket tid. Så det är kanon att börja springa för det är smidigt att ta sig ut och man behöver inte passa en massa olika tider ,blir så stressad av det.
 
Vi hade annars en trevlig em med mamma och hennes sambo Roger! Jag visade mamma Village och hon köpte lite smått och gott.Sen blev de som sagt nya träningsskor till oss båda för vi ska ju springa tjejmilen i sommar!

Vi åt lite god mat på kvällen. Jag gjorde en jättegod kycklingrätt med rocculasallad och körsbärstomater ska lägga upp receptet till er. Tack Anna för det goda recept tipset!

Ikväll blir det schlager och mys med några vänner, ska bli mycket trevligt!
Ha en skön dag alla!
Carpe Diem!

Trött efter en kul dag....

Då var det snart slut på den här vecka...herregud, det går ju så fort. Min mamma kommer i morgon, vi har inte setts på fyra veckor för hon och hennes sambo Roger har varit i Cambodja....gissar om det är två pepparkaksbubbar som kommer i morgon haha.



Vi har mycket att prata om så munnarna kommer nog att gå ur led........Ska göra lite god mat, en kycklingrätt som jag hittade på en tjejs blogg. Jag lägger upp receptet om det var gott, de är försökskaniner.

Måste visar er några vaser som jag tycker är kanonfina men skulle nog vilja ha dom i vitt eller grönt,svart

De säljs på Home Company, där finns så mycket fina saker. Jag tror att detta är från en dansk designer.Men vågar man ha sådana fina saker när man har en liten tjej som nyfiket och vill känna på allt .....tror inte det fniss Men jag kan ju försöka ställa den högt upp på en snygg hylla!

Här kommer lite fina saker från H&M ,som har en kanonfin sida på nätets mycket fint till bra priser! Har beställt blusen och ska köpa väskan! Tror allt att det får bli en runda på stan på lördag!


Ha en skön kväll kramar!

Onsdag!

Då var det redan onsdag. Jag tycker att dagarna bara rinner iväg, och nu är Livia redan 9 månader, snart 10 den 3 mars.
Tycker inte att det känns  längesen som hon låg på magen och tittade på mig för först gången med sina små underbara ögon.

Jag kan inte beskriva den känslan, men det är absolut det största som jag varit med om, helt underbart .Jag älskar dig så min lilla tjej!!






I helgen öppnar Esprit i Karlskrona...kanon! Jag gillar deras kläder, de är klassiska och passar min lilla figur!

Hittade förstås en så söt kofta till Livia, man glömmer att handla till sig själv fnisss.




Men ska ta mig en lördag på stan i lugn och ro!

Hoppas även att mina vänner från skåne kommer och hälsar på mig ,för jag saknar er alla så!

Då blir det shopping och fika med en massa skvaller..........

kram till alla mina härliga vänner!



klänning

Den här ortoligt söta klänningen fick Livia av min syrra med familj på Alla Hjärtans dag! Den kommer från Me Too ett av mina

favoritmärken på barnkläder! De har härliga färger och tuffa mönster på sina kläder.




Idag är det ju fettisdagen...¨ och min älskade sambo kom hem med en semla så lilla frugan blev go och rund om magen igen fniss......Den slank snabbt ner och nu funderar jag allvarligt på hur många varv man måste springa runt huset för att förbränna den haha, säkert alldeles för många för att jag skulle orka. Måste verkligen komma i form. Idag när jag gått upp för två längre trappor i skolan pustade jag länge herregud detta går inte. Jag ska ju springa tjejmilen i sommar.
Men semlor är så gott och lägger sig som bomull i magen!


Skola

Idag har jag haft min första VFU dag. Jag går nämligen på lärarhögskolan i Kalmar och ska nu vara i en 5-6 i fem veckor. Det var en spännande dag och det känns kanon, men huvudet är fullt av intryck.

Möttes av Livia och Per när jag kom hem, och Livia sken upp som en sol när hon såg mig ,vilken kärlek man känner för henne den är obeskrivlig!



Här äter Livia Pannkakor, en klar favorit!!


Ska förbereda mig lite inför morgondagen, och ta en kopp te, köpte jordbubbs te ,det kan jag varmt rekomendera!

Hittade de här snygga te burkarna, som är läckra att ha på en fin hylla i köket!





Ha en skön kväll Alla!
kram!


Sköna söndag!

Ja vad ska man säga om gårdagens melodifestival.....tyckte inte att det var någon som stack ut.
Men Molly hade nog den vackraste rösten kul att hon gick vidare. Jag tyckte det var så kul när programmledaren drev lite med Alexander Bard. Han säger vad han tycker och tänker ,utan att förstå att vissa saker bör man nog hålla för sig själv han blir lite löjlig tycker jag. Men är man en sådan person som så får man vara beredd på att folk reagerar. Ja det var som sagt kul när hon frågade om han hade hicka och stack fram en bild på Carola fniss.........

Livia sover nu och Per spaklar i Livias rum. Jag längtar så efter att få börja inreda och jag vet hur jag vill ha det.....Per låter mig bestämma och tur är det annars vet jag inte hur det skulle gå haha.Men jag brukar fråga och visa innnan vad jag tänkt och om han tycker det är förskräckligt fullt så hittar jag på något annat.




Jag hade tänkt mig tyger och inredning från Mairo! De har superfina saker, gå in på deras hemsida mairo.se och kolla in!

Livia får en vit hissgardin och vita och någon ljusrosa kruka från Cult Design. Tyget till Kuddarna är rosa med elefanter på, samma tyg som på bilden! Det blir vita väggar och snygga förvaringsboxar till hennes leksaker!

  De här kommer att bli fina i hennes fönster!



 Den här lampan hade jag tänkt mig, den blir fin till den vita hissgardinen! Mönstret med elefanterna finns även i kuddag å det kommer nog att bli fint!

          
Den här ursnygga diskmedelflaskan kommer också från Cult Design mycket snygg tycker jag en liten kul detalj i köket!


Kramar!


vinterland

Idag snöar det ...mysigt. Men vi har en liten sjukstuga ...Livia har problem med magen, Per känner sig sådär och jag försöker slå ifrån mig hur jag mår.......

Så det blir en lugn dag skulle vilja åka pulka med Livia idag men vi får nog ta det i morgon om hon är bättre i lilla magen!








Ska ta mig en kopp te och ladda inför Schlagern, det ska bli kul att höra Molly för hon har en ängels röst tycker jag!



Vi hörs kanske lite senare mitt te kallnar.....

kramar på er alla!

Härliga Fredag!

Oj vad härligt att fredagen är här!
Jag och Livia gick till lekparken och gungade, hon skrattade gott å, hon är underbart go! Livia har sovit dåligt de sista nätterna men jag vaknade först idag och såg att klockan var kvart över sju och Livia snarkade så gott! Hon har fått en tand till så det är ju inte konstigt att hon varit ledsen och orolig.

Jag smög upp och mina älsklingar sov vidare, härligt att sitta i lugn och ro med sitt morgonkaffe. Ja ,och självklart drack

jag ur mina nya supersnygga muggar
!




Vår lägenhet är nystädad och jag har rensat och dammtorkat så det luktar så gott! Älskar när det är nystädat och sakerna ligger på sin plats, blev också en genomgång i kökets lådor! Som sagt känner mig nöjd och glad...

Är så sugen på att köpa en ny lampa till köket men har inte hittat den där......ännu. Men den här från Ikea var snygg !







Ikväll blir det mys framför Lets Dance och godiset är inköpt...har nämligen en dag som jag får äta godis och det funkar kanon! Ha en skön Fredag!
Carpe Diem


!


Min lista över mat jag inte gillar:

1. Blommkålsstuvning
2. Rotmos
4. Lutfisk
5. Fisk med purjolök

Härliga Torsdag!

Idag ska jag vara helt ledig från skolan...ska inte öppna en enda bok , utan bara vara med vår lila tjej!

Igår var syrran och hennes men och hämade Robin.

Vi åt en god middag med  ett glas rött till gott gott!

Jag fick ett par fina muggar  av syster och hennes man Torsten!....Det lönar sig tydligen att lägga upp saker på bloggen som man gillar fniss



Jag ska köpa några till tänkte jag!

Robin och Livia har haft det kul tillsammans, Livia åkte pulka för första gången och det blev en hit!


Hon log med hela ansiktet, och snön for rakt upp på henne. Men hon bara sträckte ut tungan och smakade lite på snön haha En härlig syn.


Men det var inte lätt att hinna plåta dom.

Ska ta mig lite kaffe nu sen blir det en promenad med Livia!
kram på er!

sommarfint!

Jag kom hem från skolan vid ett och satte mig för att pusta ut lite framför datorn!

Surfade runt lite och hittade  följande söta till vår lilla tjej....Så gulligt jag smälte direkt, och mina tankar gick till sommaren!

Så nu har vår tjej en fin midsommarklänning....tycker ni jag är en planerare haha
Där var ett fint hårband till men jag är rätt så osäker på att det kommer sitta på huvudet, snarar i munnen...fniss

Ikväll kommer syrran och hennes man Torsten för att hämta Robin. Per har varit lektant i tre dagar nu så han var lite trött...jag har ju bara pluggat så nästa gång ska jag vara lite mera social när Robin kommer!

Men han har haft tre roliga dagar här med pingis och fäktning som han testat på för första gången.

Jag ska ta en dans med dammsugaren nu!

och det är så skönt att man är klar med skolans debatt artikeln!

Träning...plugg!

Ja då sitter man här igen framför datorn och skriver på sin lilla debattartikel....är såå trött på den just nu vill bara bli klar! Solen lyser och jag vill bara ut i det fina vädret.
 
Men som tur är ska jag träffa mina studievänner vid två så idag blir det lite syre!
 
Ska även köra ner till gymmet ikväll och köra ett spinningpass!




Igår fick jag en så härlig nyhet. Min vän Malin som jag känt sedan gymnasietiden fick en liten flicka igår, så fantastiskt kul. Jag trodde nog att det var en liten tjej.Så nu har de en pojk på snart 3 och en liten tös, härligt! Måste köpa något fint till henne, vet inte vilket namn de valt ännu, kanske Elsa som vår lilla tjej heter i sitt andra namn!

Elsa heter hon ,efter min älskade lilla mormor, som betydde mycket för mig, men hon somnade in 95...
Men när livet ger sina olika prövningar ,brukar jag be mormor om lite extra hjälp och stöd, hon är min egen lilla ängel, som har ett extra öga på mig och min familj!






Här är vår lilla ängel...kortet är taget på Alla hjärtans dag!
kramar på er!

tomt i huvudet....

Herregud vad trött jag är, har blivit plugg hela dagen och ändå är jag inte klar men nu orkar jag inte mera. Ska sätta mig i soffan och ta en kopp te. Per Robin och Livia är ute på en liten promenad!


Jag beställde en snygg hylla idag , det blev den vita. Men den kommer inte förrän i maj suck.....Men den kommer att bli superfin!



Ska vila lite nu! Ha en mysig kväll!                                     

kram kram 


En kopp nybryggt kaffe!

Då var det en ny vecka med nya möjligheter och utmaningar. Sitter med min kaffe kopp och laddar inför min debatt artikel som jag ska bli färdig med idag..puh Det kommer att bli en lång dag..


Livias kusin Robin är hos oss! Han har sportlov och ska stanna till onsdag. Så nu har Livia någon att busa med några dagar.
Är själv just nu, och man uppskattar dessa stunder på ett helt annat sätt sen man fick barn. Man laddar batterierna och får ny energi till sin familj!
Mina älsklingar är nämligen och åker pulka på Sturkö hos Pers bror, de har tre flickor så det är full fart! Robin skulle åka pulka med Livia , ska bli kul att höra om hon gillade det.


Till något helt annat ...skulle vilja göra en fin bakgrund till min blogg är det svårt?? Någon som vet?


 
Livia med sin kusin Robin....deras första möte!





De här muggarna från Rörstrand är så fina och finns i många härliga färger, funderar på att köpa in några!

Nej tid att fortsätta jobba med skolan hörs senare.
Carpe Diem!

Soliga söndag!

Det blev en härlig fm promenad och..gud så gott det är när solen värmer mot ansiktet, man drömmer sig bort och låtsas att man är vid en strand lång långt borta fniss

VI gick en runda och Livia sov gott i vagnen, hon vaknade lagom tills vi kom till lekparken , och det var en lycklig tjej som fick gunga!!!!
Hon var så glad och skrattade gott, mamma började förstås lipa av lycka haha har blivit så känslig sen jag fick barn.

Men  visst kan man inte bli något annat än glad när man ser denna bilden




Vi satte på lite kaffe när vi kom hem och tog en nybakt kanelsnäcka som Per bakat , mysigt värre...

Måste visa er en skål som jag älskar, den är fråm Marimekko supersnygg älskar deras tyger och inredningsdetaljer!



Var även inne på Village som öppnat i stan så kul! Fina saker till bra priser tycker ja. Det blev en fin duk till vårt matsalsbord

 

ps Har inte hunnit stryka den var så ivrig att lägga på den!

Njut av den soliga eftermiddagen!  Kramar

Alla Hjärtans Dag!

Vaknade tidigt för det var en liten tjej i röd pyjamas som låg och jollrade vid sex tiden kan ni gissa vem.....fniss ja just det vår goa tjej!

Ser att solen lyser, och ska försöka komma ut och få lite lufft idag.Kanske köpa något gott att fika på för det är ju hjärtans dag så då har man ju en anledning att äta bakelse.......

Jag tänker lite extra på alla mina goa vänner och familj idag! Är så lyckligt lottat som har dom. Vill ge er en extra stor kram och önska er en mysig dag!
 
Ska försöka gå ut en runda nu vi hörs lite senare........kram


Här är ett kort på mitt lilla Hjärta !Kortet är från sommaren i Åhus,
 Livia var 2 månader här!

Snö snö vilket underbart väder...Tittade upp mot pulkabacken ocg ser barn , vuxna åka ner för backen i full fart. Helt underbart att se! Hoppas den får ligga kvar ett tar, fast jag vet att inte alla uppskattar snön,

Ikväll laddar vi åter för melodifestivalen ska bli spännande Lilli Sussi ska vara med, och det får mig att tänka på när man var i 11 års ålder och sjöng o mama för fullt,en riktig hit, och vi tjejer älskade att mima till den inför klassen men killarna var måttligt förtjusta fniss...

Skulle vara hos en vän i malmö i helgen men eftersom jag varit sjuk och inte riktigt på så valde jag att stanna hemma och bara vila. Men jag får åka inom de närmaste helgerna. Längtar nämligen efter lite shopping, och att ge mig ut i mingel livet för en kväll.
Typ äta en god middag ute och ta sig en Martini, och kolla känna på hur pulsen är i malmös nattliv!
 Men som sagt ,ikväll är det god mat med mina två älsklingar och godis gott  gotti gott gott!

 Kramar till er alla som läser min lilla blogg!

Mama tidningen!

Hoppas ni läst den fina dikten som jag la in .

Den fick jag av en vän som betyder mycket för mig. Hon gav mig den när vår lilla prinsessa föddes och jag började gråta när jag läste den.
Den är bara helt underbar!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite ur min Mama tidning som kom med posten idag!












Sov Gott  
Var rädda om varandra!


En dikt som ligger mig varmt om hjärtat!


Jag ser dig när du sover                                                 
  så lätta andetag
Vill ligga här brevid dig
 när natten blir till dag.
                                                             

Du ligger tätt intill mig                                                                           
din hud är mjuk och varm.
Jag känner sådan lycka
att ha dig i min famn.                                                  

I morgon när du vaknar
 då vill jag se dig le,
förväntansfullt mot världen
 och allt vad den kan ge.

Vill skydda dig mot ondska
 och finnas där för dig.
Att stötta dig i livet
 är ett löfte ifrån mig.

Men fortsätt nu att sova
 min underbara tjej.
För ännu råder natten
 och jag vakar över dig.
                                                                              




Snö!!

Vaknade redan vid halv sex ....fortfarande förkyld ,så det är svårt att sova. Titta ut och såg att marken var vit, härligt med lite snö!! Men hoppas att mina studievänner körde försiktigt idag till skolan, blev själv hemma idag och kurerar mig.

Sitter och läser texter inför en paneldebatt som ska ha nästa vecka, det är full fart men snart ska vi ut på VFU det ska bli så kul. Ska vara på mellanstatiet det kommer nog att bli intressant!

Livia kan stå själv nu när hon stödjer sig mot något helhäftigt , är så stolt över vår lilla tjej. Hon är så go och charmig lilla skruttan!
Ser att flingorna börjat dala igen där ute, mysigt speciellt när man sitter här inne i värmen med en rykande stor kopp te! Ska vila lite nu  kramar!

Njut av snön idag!




!

Näsan rinner.....

Ja då var det min tur att bli sjuk....suck. Är inte van vid att vara sjuk brukar klara mig.....Men både Livia och Per har legat så det var väl min tur.
Träffade skoltjejerna en stund, och delade upp vårt arbete lite, de är så otroligt lätta att ha och göra med ,allt flyter på utan en massa diskussioner ,skönt med okomplicerade människor!

Så nu sitter jag i min rosa pyjamas och pluggar.



Men ska nog ta mig en kopp te med honung!


 Blev inte så många rader idag är lite för trött!
kramar till alla!

Skoldag

Idag var det slut på ledigheten och skolan började igen, och det i raketfart....
Men dagen var givande och jag fick ny inspiration och kunskap, läraryrket är verkligen spännande. Läser nämligen på Lärarhögskolan..snart Universitet efter sammanslagning med Växsjö!

Blev mött av en glad liten tjej som ville sitta i mammas knä och gosa lite, mysigt !!



Bilden är tagen på Livia när hon var ca två veckor. Då sov hon mycket men det har vår lilla tjej tagit igen nu haha
 

Ikväll får jag och Livia besök av några vänner.
De har en liten tjej som heter Elsa hon är i Livias ålder, de skiljer bara några dagar, hon är en så söt liten tjej!

Ska snart sätta på lite fika sen ska vi pladdra och prata, för våra munnar brukar glappa i ett haha men det är härligt att ha sådana vänner !

                                         



Nu har våra vänner gått, en mysig trevlig pratstund och Livia blev så glad av att se dom! Tänkte visa er lite fina kläder som jag skickat efter  till Livia, det är så kul att handla till henne allt passar ju så bra!!Ha en skön kväll kram!

Karlskona!

Har snart bott i Karlskona i tre år, och jag trivs kanon! Är en skånetös från början, och hamnade i den här staden pga den stora kärleken! Karlskrona är så vackert med dess närhet till havet och skärgården !Fast visst skulle jag vilja hämta hit mina vänner, men  riktiga vännerna finns alltid kvar, och jag har träffat nya vänner här också ,som  får mig att må bra! 

Men det kanske är tid för en liten tjejfest i vår, och bjuda in lite vänner från skåneland....Jag hade nämligen en stor utflyttningsfest när jag flyttade , herregud helt galet men oj vad kul vi hade ,dansade partade hela natten lång,

Jag och Livia tog en promenad ,hon satt upp i vagnen och tittade nyfiket på allt, hon är så go min lilla skrutt! Hann även köra en liten dans med dammsugaren ,städgalen som jag är.....Livia var så nyfiken på dammsugaren och den kommer hon att få se många gånger...

Ja just det, jag har inte sammanfattat gårdagens melodifestival, det var väl okej låtar tyckte jag,och helt rätt låtar som gick vidare! Men herregud röstningen var bara förvirrande......suck...eller är det jag som är gammalmodig????

Ska nu börja och förbereda mig inför morgondagens skoldag!

kramar!

Tårar

Klockan är lite efter sju. Har min lilla skrutt i min famn, hon luktar så gott och är len och mjuk.Helt plötsligt börjar jag få en konstig känsla i halsen , det klumpar sig och det börjar rinna något ner för mina kinder. Tårarna rinner ner mot min mum och jag känner den salta smaken. Nu undrar ni nog om jag mår dåligt .....men faktum är att jag sitter och tittat på Lilla huset på prärien!

Jag tror ni känner till den här underbara serien men såå sorlig. När jag var liten så satt jag mamma och syrran bänkade framför tv när den här serien gick . Sen satt vi i ett varsitt hörn och snyftade för det var så sorligt ibland kram


Melodifestival

Då var det snart dags för årets upplaga av melodifestivalen! Ska äta lite innan vi bänkar oss framför tvn Per också ....fast han muttrade om att det var sport som han ville se, men det var mest på skämt för att tetas lite.......... fniss.

Idag tog jag en promenad med Livia på fm, vi gick inom stan en runda och tittade på alla fina vårkläder ska ta och gå en runda själv nästa vecka.
MIn sambos kusin med familj kom på en em fika.
Livia sken upp som en lite sol när de kom, de har tre barn så hon blev verkligen ompysslad!

Här sitter de . efter en liten paus i leken!








Livia ska snart sova sen blir det tid för mig och Per att umgås och mysa framför tv!
Ha en bra kväll, var rädda om varandra!

Mysfredag!

Äntligen fredag, och denna helgen är verkligen gjord för mys med popcorn och god mat.

Ikväll är det lets dance och i morgon är det melodifestivalen hurra.....vad kul!
Tror aldrig att jag missa festivalen det är så kul. blandad musik och glitter och glamour.

Jag var i globen med ett härligt tjejgäng och såg Lena Ph vinna, globen riktigt kokade så häftigt! Men denna gång ska jag njuta av detta framför tvn. Ha en skön kväll! kram

                                                        

städning och plugg

Har just satt mig efter att städningen blivit klar. Älskar när det luktar ajax och alla saker ligger på sin plats! Ska plugga några timmar sen ska jag iväg och köpa nya blommor! Vill verkligen få in vårfärgerna i vårt hem nu. Tänkte även köpa nya muggar ....fast att jag har typ alldeles för många. Hittade de här snygga muggarna, vill ha......så fina!

Nej tid att sätta igång att läsa så jag kan njuta av fradagen med min lilla familj sen!

Carpe Diem!

Regn regn....... drömmer mig bort till varmare länder!

Idag åker min mamma och hennes sambo till Cambodja! Man är inte alls avis...........

När Livia blir lite äldre ska vi också resa iväg till ett varmt land med milslånga ständer!
 

Det är så kul att mamma ska åka iväg, men jag blir alltid lite nervös över flyg biten. Det är så skönt när de ringer och säger att de är framme.Men som sagt de kommer säkert att få två underbara veckor i Cambodja och jag ser framemot att träffas snart igen!

Ikväll kommer Pers föräldrar på en liten fika, det är verkligen ett riktigt fika och mys väder. Ska ta fram bullar och sätta på lite kaffe!
 Är en person som älskar att fika och bara sitta och sörpla länge och väl på mitt kaffe. Per däremot är klar på typ fem minuter så det är inte ofta som vi går ut och fikar tillsammans, jag gör det med mina vänner istället! För det är lite irriterande när han nästan sitter och hoppas upp och ned på stolen som ett litet barn och säger "ska vi gå nu"fniss

I morgon ska jag åka köpa lite fina blommor har sååå tråkigt i mina fönster sen julstjärnot och annat är borta, tid för vår och ljusa färger!


                                                 


Till slut en bild på vår nyfödda lilla prinsessa 3 maj 08! kram

En kopp te

Har just tittat på en av mina favoritserier,
Sex and The City
Så otroligt bra och kul!


Livia sover och jag ska ta mig en kopp te och krypa upp i soffan. Hoppas jag vaknar pigg, och utan huvudvärk i morgon!

Sov gott !

Ha en bra morgon dag!

Huvudvärk

Vaknade med världens huvudvärk.....så trist  min planering av denna dag blev förstörd, men som en liten tröst så blir det pannkakor med sylt! Är faktiskt rätt så skönt att bara vara, inga måsten utan mysa och leka med LIvia. Hon tycker om när man sitter och leker med henne på lekfilten vi köpte en jätte fin lekfilt på ikea till henne!

Vi ska snart börja på hennes rum och jag längtar så till jag ska få sätta fingrarna på det och börja inreda. Det blir en bas av vitt och rött ska lägga in bilder på bloggen!

Har även hittat en fin gunghäst ...kanin som vi ska ge Livia i 1års present!  Den är från Brio ska se om jag kan hitta en bild på den. Hittade däremot denna tuffa leksakenLivia får visa den för mormor elle gudmor fniss snälla Livia vill ha den här ....

Ha en bra eftermiddag kram kram

Jag har tränat så skönt!

Idag tog jag tag i träningen. Var nere på ett stort gym i stan och körde spinning puls.
Jag och min vän NIna fick hjälp med cyklarna , alla i denna sale förstod nog på vår vimsighet att vi var nya ........

Man kunde se sin puls på en stor skärm och man skulle hålla den på en viss nivå som instruktören sa. Hon sa att alla skulle kämpa för att komma upp i en viss puls men min stack iväg.......kan detta bero på dålig kondis fnisss jag bjuder på den.
Jag ska nog komma iform jag med, vänta bara.
Det var bara så härligt att träna fan vad gott rent ut sagt.........vet att det är fullt att svära.
 
Livia somnade gott hon har varit lite hängig idag med, men vi lekte lite och sjöng några sånger som hon gillar...hon är go min lilla tjej. Älskar dig Livia!       

Nu ska jag sätta mig ner och mysa med min andra älskling, för man får inte glömma varandra, det är lätt när man får barn.

ps:måste avsluta med att säga att jag har så roliga kursare, det blev många skratt idag........

Härliga måndag...........

Klockan ringde kvart i sex ...........tjejligan kom och hämtade mig vid sju. Sen bar det av till skolan. Vi hade en intressant dag och jag kände att jag fick lite ny inspiration att ta med mig.Vi stannade till på Ikea!!! Denna underbara uppfinning fniss

Nej men där är mycket kul , fina inredningsdetaljer och härliga doftljus som luktar underbart och till ett bra pris. Perfekt för lilla studentplånboken!






Livia somnade gott vid sju...trodde jag.Hon vaknade vid halv åtta igen och var så ledsen. Om jag försökte lägga henne ner blev hon hysteriskt ledsen. Fick börja prata med henne och satte oss sen ner på hennes lekfilt.Så istöllet för att sitta ner och njuta av min goda kopp te sitter jag nu vid halv nio och sjunger imse spindel fniss...

Min söta pojkvän Per kom hem och försöker få henne att sova men det är en bestämd ung dam kan hon ha fått det av sin mamma????????

Ska titta en stund på tv sen sova klockan ringer åter kvart i sex i morgon.

Sov gott alla och var rädda om varandra!


Paj är gott!

Idag vaknade vi vid nio, kom hem från skåne vid tolv i natt och Livia somnade om vid ett. Tog en skön promenad  med min vän Nina och hennes lilla Elsa, Livia somnade  gott i vagnen.
Vi gick till Dragsö och hem igen, en mysig promenad och en trevlig pratstund!

Sen gick vi inom ica köpte lite kaffe och annat, blev så sugen på paj så jag ska slänga ihop en smulpaj med hallon till filmen som börjar klockan nio ikväll på fyran.
Har ju slutat att äta godis men kakor är tillåtet men observera....bara på helgen.

Är faktiskt rätt så duktig på att baka och det är ju sååå gott att äta upp det sen fniss.
Här kommer mitt lilla recept, värt att prova till en kopp kaffe med mjölk!

150 -200 g smör
1-2 tsk vaniljsocker
1 dl socker
3 dl mjöl 
Blanda mjöl,socker, vaniljsockeroch ta i smöret och rör ihop.

Lägg bären i en smord form, sockra lite.

200 grader i ca 20 min

Lätt och gott. Vaniljsås eller glass till!

RSS 2.0