Laddar inför morgondagen...

Längtar längtar sååå mycket tills morgondagen! För då åker jag och Per till Göteborg för att insupa mitt livs konsert,ska se U2...herregud vad härligt ,underbart kul det ska bli!

Ska berätta på söndag om vår helg i storstaden.
Nu ska jag packa lite och fixa middag till mamma och Roger, som kommer och tar hand om vår lilla skrutt!

Det är första gången som vi lämnar bort Livia, och jag ska försöka och inte berätta en massa detaljer för mamma om allt som kan hända och vad de ska tänka på, haha måste släppa kontrollen och förstå att de kan ta hand om henne.

Hon kommer att ha det toppen med sin älskade mormor och Roger!

Ha en mysig Fredag Alla

kramár från ett stort U2 fans...........


Torsdag

Regnet det bara öser ner och jag är blöt om både skor och strumpor......och så fortsätter sången.......tralala

Men det har varit ett bra shopping väder, hittade en fin tunika i vitt på Sisters  gillar verkligen den butiken man hittar alltid något fint där!
Sen blev det en långskjorta på H&M! 


Per fyndade en massa snyggt på Brothers jeans och pike och ett par skitsnygga Puma skor i svart och rött så nu är han hur grann som helst min fina älskling.
 
Till Livia blev det två rosa bodys och strumpor , det är aldrig svårt att hitta något till henne för hon klär ju i allt.
Ska snart iväg till min vän Nina och hennes lilla tjej Elsa, så det blir lite lek för Livia i em, för stan var inte lika kul......

Ha en bra dag kanske skiner solen på någon idag.
 Livia och Per på skön morgon promenad.

Kramar!

Hyllan

Här kommer en bild på vår nya hylla i hallen! Nu ska jag bara hitta lite fina saker som ska stå där och som lilla skruttan kan riva ner.......



Har varit och badat på förmiddagen, jättevarm och härligt, Livia var så glad över att få plaska i vattnet. Har nog aldrig sett en sötare liten fisk.

Ikväll ska vi iväg till några vänner, de har en fin sommarstuga så det blir nog en härlig em och kväll!

Ha det gott

kramar!





En bild på Livia och mormor!

Tisdag med allsång...

Ja då var det tisdagkväll och den här dagen har gått fort.....

Men vi har hunnit fixat och donat idag, allt ifrån att sätta upp vår nya hylla i hallen, till att köpa blommor och lite annat smått och gott! Blev kanon ,ska ta en liten bild så ni får se i morgon.......

Nu återstår det bara att sätta upp lite snygga saker på hyllan, men det blir nog inte svårt. Har redan hittat lite fina saker.
Men nu känn
er jag mig lite trött,ska ta en smörgås och se allsång, sen blir det träning i morgon förmiddag. Springer varannan dag nu, så skönt och nu har konditionen blivit mycket bättre!

Avslutar dagens lilla blogg med en bild på vår båt! Ombord är kapten Per med sjöbusarna Roger, Robin och Olsson.......
De seglade in båten från Åhus till Karlskona, jag Livia tog tåget sista biten och tur var nog det för det blev en tuff segling med hård vind och ett rysligt gungande men grabbarna gillade det!



Njut av varje dag och ta vara på livets alla möjligheter!
kramiz!

Sommarens tuffaste badtjej.....

Som jag redan berättat så hade vi fyra härliga veckor med segling!

Här är lite kort ifrån det och det första är på Livia med söta solglasögon som mormor köpte...supercool!



Livia sitter här i sin fina cyckelstol  och den var fantastisk bra , man kände sig trygg när hon satt där då det kanske gungade lite mera eller om båten lutade lite extra mycket.

Vår resa startade i Karlskrona och målet blev Helsingborg, sen vände vi tillbaka igen.
Här är ett kort på min andra älskling...Per som står snyggt och poserar med Öresundsbron som bakgrund!



Ni ska jag och Per äta lite fruktsallad och se Lotta på Liseberg.....ja jag vet tantvarning haha!

Ha en mysig kväll!
kramar

Lugn söndag

Nu har vi kommit hem från vår lilla segling! Har varit ute på en ö som heter Sven ön..

Vi fick en underbar skön kväll, det blev grillat kött, nypotatis, ostbricka och ett glas rött ...eller fyra ....

Livia och hennes kompis Elsa badade i en liten pol som vi hade med ,en succe!

Men det jobbiga med att vara ute i skärgården är när det blir mörkt och man ska gå kissa, men jag min vän Nina lyckades fnittrandes  hitta en buske att gömma oss bakom, men våra vita rumpor syntes säkert fram till Karlskrona.............

Mina två små älsklingar sover middag och jag har just vaknat så passade på att skriva ett par rader, sen måste vi nog ut och få en nypa luft!

kramar!


Godmorgon

Hej alla !
Hoppas er dag också startat bra, själv har jag varit ute och sprungit och har precis ätit en god frukost.
Ska snart ta tag i städningen för det behövs en ordentlig sådan.Fixa ugnen sätta upp vår nya hylla och köpa blommir så den här dagen kommer att gå i ett.

Måste ju berätta att vi var ute och plockade blåbär igår....vi fick ihop en liter och jag fixade en blåbärspaj till kvällsfikan hos våra vänner! Men idag går man och kliar sig typ hela tiden,dessa hemska mygg.......

Ha en skön dag och var rädd om varandra!


Här sitter vår lilla skrutt och äter glass,en klar favorit!




Onsdag kväll med kex och te...

Hej!
Har kommit av mig lite med att blogga....har varit lite trött efter vår segling och inatt sov jag som en liten gris enligt Per hihi....

Har varit hos några vänner ikväll och ätit gott, men det utesluter inte att jag kan trycka i mig några kex med lite brie ost!

Imorgon är det åter dags att springa, för nu närmar sig tjejmilen med stormsteg.....Ska bli riktigt kul och mysigt att åka upp till Stockholm.

Åh........måste också berätta att jag Per ska se U2 i Göteborg den första Augusti,så vi ska ha en lördag söndag med fint hotell och en helt underbar konsert!

Ha skön kväll kram kram!

Fyra veckors segling är slut...

Hej Alla!
Har som sagt inte bloggat mycket den sista tiden ,för jag har seglat i fyra veckor men nu är jag hemma igen. Eller rättar sagt hos min mammma i åhus, jag Livia tar tåget hem i morgon till Karlskrona och ska ha två dagar med syrran och mamma i Karlskrona medan Robin och Per, Roger seglar hem den sista biten.

Är rätt så trött ikväll och har haft fullt upp med tvätt och lite annat....
Ha en skön kväll
kramiz!                           

Hej igen....

Det var längesen som jag skrev och det beror på att tekniken inte velat samarbeta med mig på vår segelsemester.
 
Men nu är vi i Helsinngborg och jag hittade en liten dator på båtklubben. Har mycket att berätta, och fina kort att visa men det får jag ta när jag kommer hem om lite mer än en vecka.

Kan ta det lite kort...vi började från Karlskrona mot Åhus, sen seglade skutan mot simrishamn och vidare till bornholm

Sen var vi där två dagar och njöt av värmen, sen seglade vi över till sverige igen och seglade inom några mysiga småhamnar.
Livia har badat i havet ,och hennnes mamma till badkruka doppade sig också minsann......Som sagt har mycket att berätta när jag kommer hem. Det är faktiskt rät tså skönt att ta en paus ifrån all tv och datorer ett tag.

Ha det så bra alla härliga bloggare och mina goa vänner och familj.

Kramar från Livia Angelica           

RSS 2.0