Åhus nästa

Ska snart bege mig till Åhus och hälsa på mamma och Roger. Livia sover ännu hon hade det lite tufft inatt förkylning...stackarn man känner sig så maktlös.Jobbigt när man ser henne ledsen ,älskar henne så min lille skrutt!

Det är mysigt i Glimåkra men jag är nog mer en havsmänniska ,skulle nog bli lite mörkrädd av att ha skogen så nära mig fnisss.Ska sluta se hemska serier på tv typ Criminal Minds ......Får för mig att det ligger någon under sängen när jag sett sådant ......folk skulle tro att jag blivit tokig om de sett mig, när jag plattar till täcket på sängen för att jag tror att det ligger någon där.....haha knäppt va?

Ha en bra dag alla vänner

CarpeDiem!

Glimåkra

Ikväll befinner jag i den stora metropolen Glimåkra ..skog skog så långt ögat når...Härligt att höra den klingande skånskan.....Var på handboll i Knislinge kollade in när min syster son spelade,de förlorade med ett poäng mot Hörby attans.......Har nu intagit god mat dryck..ska nu gå ner och vara social igen och avnjuta vin. Imorgon ska jag även träffa lilla mamsen.....LIvia har varit lite ledsen ikväll kom inte till ro så otröstlig, man känner sig så maktlös ibland,hon kan ju inte säga om hon har ont eller så. Men nu sover vår älskling gott.
kram!

Vardagsänglar

Idag var jag så flitig, och gick upp halv sju, började plugga. Tvättade mellan varven och skrev förbrilt på datorn puh........vid ett var jag färdig med måndagens uppgift. Sen fick jag ett väldigt tråkigt meddelande på mailet, min bok som jag måste ha tills tisdag var inte skickad...herregud fick lätt panik! Men som tur är har man vardagsänglar som ställer upp för en. Fick låna en bok av min snälla studentkompis Johanna, tack än en gång!

Känner just nu doften av varma mackor mums...min pojkvän Per har fixat det, ska bli gott. Har varit så sugen på godis idag stod tom höll i ett kex choklad men fick genast dåligt samvete och kände mig som en dålig flicka som hittat på hyss..haha ,så kexchokladet kom upp på hyllan igen. Ska inte äta godis på länge...länge!

Brukar läsa tidningen mama , när den kommer med posten känns det lite extra lyxigt, brukar då ta på mig mjukisbyxorna och krypa upp i soffan och läsa i lugn och ro, det är min lilla stund för mig själv! Längst bak i tidningen finns massor av fina barnkläder som man kan hitta på nätet, hittade en sååå fin mössa som jag vill ge till Livia.Sätter in en bild på den.Hade tänkt beställa en röd ,med vitt hjärta!

kram

Ett barns leende!

Nu sover Livia gott i sin säng efter att vällingen druckits upp. Hon är bara så go och mysig vår lilla tjej, älskar henne så!

Min dag började tidigt, klockan kvart i sju kom mitt plugg  gäng och vi drog till Kalmar högskola. Vi hade litteratur seminarium och igår skrev jag med slit och vånda ihop ett paper som skulle lämnas in.....satt stirrade in i datorn i typ en timme innan hjärncellerna slutligen började sammarbeta med mig fnisss.......
Men blev nöjd med resultatet och skoldagen gick bra, det var en kul och intressant diskussion kring litteraturen som vi läst.

När jag kom hem kände jag mig lite trött, men när jag klev innanför dörren möttes jag av Livias underbara ansikte, fick ett jätteleende som satte sig rakt i hjärtat, hon kröp ivrigt upp i min famn...ååå jag började nästan gråta. Ja..... jag är en lipsill har blivit mycket känsligare sen jag fick barn.

Livia ville gärna leka med sin kompis Elsa på eftermiddagen så inte mig emot ........får nog erkänna att det var nog mamma som var pratsjuk och nyfiken på att höra allt om huset som våra vänner  köpt.

Ska inte göra så mycket mera ikväll,sitter och väntar på att min älskling ska komma hem  ca en timme kvar nu! Dags att sätta sig framför tv och sappa lite.
kram

Mamma fika!

Idag träffade jag tre tjejer som jag lärde känna under min föräldrarledighet. Vi träffades när vi gick på föräldrarträffar när vi väntade barn. Då satt vi där med våra söta magar i vädret!

Älskade verkligen att vara gravid, käde mig så kvinnlig och vacker. Köpte fina mamma jeans och snygga toppar, för det var, och är kul att känna sig fin även när man väntar barn. Har aldrig förstått varför man ska gömma sig i fula t-shirts och sluta bry sig om hur man ser ut när man väntar barn.
Eller när barnet kommer........Har en gammal klass kompis som totalt slutat bry sig eller orkar med sig själv efter att hennes barn kom....sorgligt!

Man får inte glömma sig själv, man behöver dessa små stunder då man får vara Angelica och bara upptagen med sig själv en stund. Njuter av att få pyssla om mig själv på morgonen, att smörja in mig med en god boby lotion och sätta på lite smink! Blir då en gladare mamma och orkar ge så mycket mera tillbaka om jag trivs med mig själv och får hämta lite andrum.
Ska ta det lugnt ikväll ...väntar på att Livia ska vakna, tänkte leka en stund med henne, titta i en bok och sjunga lite för henne det gillar hon!!!


Kortet är taget ca en vecka innan Livia kom!

Trötter ska börja träna

Jag ska nog börja kalla mig själv för trötter......känns som jag skulle kunna sova i två dygn minst. Herregud är det åldern fniss ....nej det är nog inre stress så jag måste börja träna. Det brukar hjälpa mig tycker jag, så nu ska jag och en kompis sätta fart på fläsket och köra igång med spinning. Det är ju så skönt att träna och man rensar huvudet...
Får sticka ner till stadium och köpa lite snygga träningskläder så jag åtminstonde ser ut som ett proffs........Nej  men det är roligare att träna om man känner sig lite fin.
Det var allt för  idag! kram
 

kvällstrött

Klockan är snart nio och jag längtar tills jag ska krypa ner i min mjuka sköna säng! Liltjejen sover gott, hoppas hon även gör det hela natten....Jag och Per har har haft några tuffa nätter då Livia vaknat flera gånger, men inatt sov hon helt okej.

Det  här är mina första rader på min ny skapade blogg....Kommer att skriva om allt som händer i min lilla värld...skola träning,mode,kärlek ,relationer och såklart om min älskade dotter Livia som är det bästa som finns ....ja min pojkvän och familj också såklart!
        Säger godnatt och sov gott mina vänner!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0